ИмамЧовек.БГ - Изграждане на иновативна платформа

ИмамЧовек.БГ - Изграждане на иновативна платформа


Всичко тръгва от една иновативна идея с добра кауза – да се намали безработицата.

От Imamchovek.bg се свързаха с нас и ни казаха „Трябва ни добра платформа, която да е лесна и удобна за работа, адаптивна към промени и да е удобна и за клиентите“. Ние казахме „Добре“ и  се заловихме за работа.

Какво направихме:

Изградихме софтуер, който на едно място да обединява всички процеси и позволява гъвкавост и бързи промени. Страхотният дизайн пък е дело на EYAS.

В подобен тип проекти системата за управление на съдържанието (CMS) е изключително важна, за да може в бъдеще екипът на ИмамЧовек спокойно да менажира нещата без нужда от програмисти. Създадохме платформата така, че да е лесна за управление, да съдържа всички нужни функции и да позволява добра комуникация между служителите.

Процесът за регистрация на потребители също е от изключително значение за подобен тип WEB апликация. Важно е регистрацията да се случва лесно и бързо, а за още по-голямо удобство на потребителя внедрихме и бутони за вписване, чрез някои от социалните мрежи – Google и Facebook.

Опитът ни в бизнес системите и други подобни проекти ни позволи да автоматизираме основни процеси, което спестява време, усилия и пари. В ImamChovek.bg автоматизирахме процеса по управлението на абонаменти, който е директно  свързан с модула за разплащания. Той от своя страна целеше да бъде сигурен, лесен за ползване и да даде разнообразни опции за плащане. Чрез него заплатените услуги от потребите веднага се отразяват в системата, а проследяването на транзакции от екипа се случва в два клика на мишката.

По желание на клиента изградихме още една опция към системата, а именно система за препоръки. Автоматизиран процес, който позволява на потребителя да препоръча сайта на приятел и след като и двамата са регистрирани получават бонус период използване на премиум  абонамента.

Същността на платформата се върти около обявите в нея. Затова създаването на опциите за публикуване на обяви беше едно от най-важните, които трябваше да създадем и в последствие да оптимизираме с развитието на проекта. Създадохме го да е лесно и удобно за потребителя. С няколко стъпки и попълване на най-важната информация за една хубава обява. След което вече потребители могат да влезнат в директна връзка или пък да си пишат чрез вътрешен чат.

Ако все още не сте ползвали платформата, горещо Ви препоръчваме да опитате. И ако все пак не сте сигурни дали предлаганата обява наистина е на ниво – просто пишете на чата/съпорта на платформата и бързо ще ви помогнат, защото те имат човек.