За нас


Кои сме ние?

Нашата компания е  млада, гъвкава и динамична, изградена от мотивиран екип със силни познания в разработката на софтуери, управление на бизнес процесите, маркетинг и продажби.

Знаем, че всяка компания е различна и затова имаме личен подход към нуждите на всеки клиент.

Нашата мисия е да предоставим нещо качествено и ценно на нашите клиенти, което те да използват като инструмент за постигане на по-голям успех в своята сфера.

 

Какво предлагаме?

Ние можем да предложим цялата гама от технологични решения за един бизнес – от уебсайт и дигитален маркетинг до разработка на софтуер според нуждите на Вашия бизнес.

Нашите услуги са базирани на последно поколение технологии, което увеличава тяхната ефективност. Разработени са специално за малкия и среден бизнес с цел постигане на резултати.

 

Какво е Coriti?

Coriti e софтуер, който е създаден специално за малкия и среден бизнес. Той помага да автоматизирате и оптимизирате много от бизнес процесите.

Вградените в него ERP и CRM модули могат да увеличат многократно ефективността на Вашата компания. Предлагаме и опция за интеграция на софтуера според Вашите специфични нужди.

Coriti използва модерни технологии, които помагат процесите между служителите, партньорите и клиентите да се случват по-лесно.