Garitage Sport Center

Garitage Sport Center


Как модерна спортна зала се възползва от последните технологии с Coriti?

Garitage park е един от най-модерните бизнес и жилищен проект в София. Комплексът включва и голям спортен център с фитнес, басейн и спа зона, няколко зали за групови тренировки, протеинов бар и съблекални. Всичко, от което модерният човек се нуждае на едно място.

Такъв голям център носи със себе си много работа, служители и посетители, а всичко това трябва да може да се управлява удобно, умно и лесно.

Как започнахме?

Управленският екип на спортния център изяви желание за цялостна, модерна система, която да е в унисон с идеята на комплекса. Garitage Sport Center имаше нужда от модерна система с достъп на различни нива. Екипът на „Корити“ раздели центъра на зони и свърза точките за контрол на достъпа в единна система, която автоматично да се управлява според заплатените услуги на всеки клиент. На пръв поглед този процес изглежда прост, но зад него стои сложна система от свързанност на различни софтуерни и хардуерни устройства. Благодарение на тези автоматизации, нуждата от човешка намеса е сведена до минимум.

Нашият екип изгради и сайт, който е лесен и удобен за ползване. Той съдържа цялата информация, от която има нужда потребителят. За по-голямо удобство добавихме и опция за записване за тренировки онлайн. Всеки потребител има възможност да види графика на тренировките и свободните места за тях. Това се оказа и ключово за цялостната организация, когато залата трябваше да отговори на изискванията на Министерство на здравеопазването в усложнената ситуация с Covid-19.   

За да работи един бизнес с размах, той трябва да има цялата информация за клиенти и дейности на едно място. Поради тази причина изградихме и персонализирана ERP и CRM система, чрез която да може да се управляват и следят всички дейности и информация за клиенти във високо защитена среда. Част от специфичните функции, които внедрихме са:

  • Модул за създаване и следене на абонаменти – Абонаментите имат хиляди плюсове, които ще е излишно да споменаваме сега, но именно заради тях се появи и нуждата от гъвкаво следене на посещенията само с няколко клика;
  • Система за контрол на достъпа – поставихме устройства за контрол на достъпа на входовете и изходите на залите и съблекалните. Функция, която позволява хората с абонаментни карти да спестят време от регистриране на касата, а в същото време служителите имат пълната информация за посещенията в реално време.
  • Модул склад и продажби складовата система е неизменна част от бизнес, в които се продават и стоки. Ние от Coriti смятаме, че да има няколко системи, когато всичко може да е в една, е напълно излишно. Както споменахме в началото на статията, спортния център има и протеинов бар, който управлява приема и продажбите на стоките именно с този модул. Системата е свързана и с касов апарат, което допълнително улеснява финансовия отдел на спортния център.
  • Модул Отчети – управление на толкова много и различни хора и процеси би било изключително трудоемко ако няма добре система за отчети. Изградихме и персонализирахме дашборди, така че с минимални усилия да предоставим информацията във вида, в който е лесна и удобна за ползване.

Цялата тази административна част на системата е много интуитивна и позволява лесно обучение на нови служители.

В заключение, можем да твърдим, че това е високо технологичен проект, от който сме изключително горди, че сме част.